Functionarii publici

Acum cateva zile am avut fost pe la primarie sa ma interesez de un loc de parcare.La intrare langa tanti care facea xerox-uri o doamna fuma cu nonsalanta.Am ramas stupefiat.Langa ea statea gardianul politistul comunitar care o privea cu aceeasi nonsalanta. Din cate stiam eu in spatiile publice inchise parca era interzis fumatul ; oare functionarii publici au un statut special?cred ca tre’ sa citesc legea mai bine.Dar ,in fine ,am ajuns in fata birourilor care se ocupau cu repartizarea spatiilor de parcare.Bat la una din usi si intru.Inauntru doua tanti isi savurau cafeaua,le spun doleanta mea si ma trimit la biroul alaturat .Ies si intru in cel de-al doilea birou; aici trei tanti se faceau ca muncesc .”La ce bloc locuiti? Aaa, pai blocul ala e in biroul alaturat, e a lu’ doamna X.”Intru iar in biroul alaturat ,intreb iar de loc de parcare, intreb si de doamna X.

 “- Pai doamna X e in concediu, vine peste doua saptamani.

–         Ok, si pana atunci cine ma poate ajuta?

–         Pai noi nu stim…

–         Pai cine stie? Nu e nimeni care sa-i tina locul?

–         Pai nu e…ca are parola pe calculator , aici e fiecare cu calculatorul ei, nu putem sa intram de la una la alta…Veniti dupa doua saptamani cand vine doamna X din concediu.

–         Pai si pana atunci unde parchez masina? O aduc aici in parcarea de la dumneavoastra?

–         Pai noi n-avem ce sa facem …Puteti sa faceti o cerere pentru un loc de parcare la d-nu’  primar si intr-o luna aveti un raspuns.”

Am plecat si le-am lasat pe doamne sa-si savureze mai departe cafeaua; la iesire m-am intalnit cu aceeasi doamna care fuma tacticos o alta tigara.Cred ca sunt stresate rau cucoanele astea …Asa ca o sa fac o cerere la d-nu’ primar penru un loc de parcare si eventual pentru un program mai lejer pentru acesti functionari, nu de alta, dar risca sa se imbolnaveasca de epuizare cronica.

Reclame

0 Responses to “Functionarii publici”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: